info@fitodetox.eu

DETOKSIKACIJA ORGANIZMA FITOAROMATERAPIJOM

+385 99 845 9979


NASLOVNICA PONUDA KATEGORIJE TEGOBE O NAMA
   

OPĆI UVJETI KORIŠTENJA

Opis načina i roka isporuke proizvoda ili pružanja usluge

Sve narudžbe zaprimljene do 12.00h  radnim danom u pravilu šaljemo isti dan. Narudžbe zaprimljene iza 12.00h šaljemo sljedeći radni dan.

Pružatelj usluge GLS Croatia d.o.o. dostave pošiljke dostavlja isključivo radnim danom, od ponedjeljka do petka (subote, nedjelje, praznici i blagdani se ne računaju kao radni dani) u vremenu utvrđenom Općim uvjetima prijevoznika ili drugim internim dokumentima prijevoznika. U pravilu svi poslani paketi isporučuju se unutar 24 sati (1  radni dan) do 48 sati (2 radna dana) od dana preuzimanja paketa od strane djelatnika pružatelja dostave pošiljaka.

Nadalje, rokovi isporuke naručene raspoložive robe za neke od HR otoka ne podliježu 24 satnom vremenu isporuke od dana preuzimanja paketa od strane djelatnika tvrtke GLS Croatia d.o.o.  te variraju od otoka do otoka. Detaljni raspored dostave na otoke pogledajte na stranici Dostava na otoke.

Troškovi dostave
U Dubrovniku je moguće preuzeti robu bez troškova dostave, za Republiku Hrvatsku dostava je besplatna za sve narudžbe iznad 1000 kuna. Za naručenu robu u manjem iznosu, dostava se naplaćuje 40 kuna za dostavu sa pouzećem ili bez.

Međunarodna dostava

Dostavljamo u sve države, troškovi dostave po dogovoru.

Uvjeti korištenja

© fitodetox.eu    |    e-mail: info@fitodetox.eu    |    tel: +385 99 845 9979

Privatnost i sigurnost