info@fitodetox.eu

DETOKSIKACIJA ORGANIZMA FITOAROMATERAPIJOM

+385 99 845 9979


NASLOVNICA PONUDA KATEGORIJE TEGOBE O NAMA
   

SIROVOM PREHRANOM POBJEDITE RAK!


https://youtu.be/RFciXDB9ECs

 

Nepravilna prehrana i neadekvatna fizička aktivnost je br. 1 smrtnost u današnjem svijetu.

Kupovina sokovnika i blendera je najbolja investicija u vaše zdravlje i vitalnost.
Ne zaboravite jesti dobro povrće poput krumpira, repe, mrkve, cikle, tamnozelenog povrća, kao i povrće iz roda kupusnjaća, poput kupusa, karfiola, brokule, prokulice i kelja.

A što mislite o sirovom kukuruzu, u zrnu ili na klipu, grahu, grašku i bundevi?
Slobodno jedite luk (sve vrste: crni, zeleni, crveni), ljute paprike i puno češnjaka!
Spremite klice od zlatnog graška, lucerne, crvene djeteline, suncokreta, leče, pšenice ili slanutka. Potopite mahunarke (sve vrste) u vodu i probajte ih izblendati s malo maslinovog ulja, češnjaka i začina, da biste napravili vlastiti domaći sirovi namaz. A zeleniši?!
Zaboravite malo na zelenu salatu; šta mislite o crvenom i zelenom kupusu, špinatu, blitvi, raštiki, gorušici, repi i maslačku?

2. Sviježe voće i sokovi od voća. Voće iz porodice lubenica je veoma bogato vitaminima i mineralima. Tu su i papaja, mango, ananas, banana, trešnja, šljiva, suhe šljive, suho grožđe, grožđe, kruške, smokve, datulje, naranče, limeta, limun, grejpfrut, mandarine, bobičasto voće (jagode, borovnice, maline, kupine) avokado, marelica, breskve, nektarine i ništa manje vrijedne sve vrste lijepih jabuka.

3. Orašasti plodovi i sjemenje (samo sirovi i neslani). Od boljih su tu orasi, bademi, lješnjaci i razne sjemenke. Napravite sami svoj maslac od oraha u blenderu, s malo javorovog sirupa ili meda. Dobre sjemenke su suncokretovo, sezamovo, bundevino i laneno seme.

4. Orašasti plodovi i žitarice. Potopite ih u vodu, pustite da isklijaju, i onda jedite klice. Možete napraviti i dehidrirani kruh od žitarica i sjemenki. Nema ni kuhanja, ni pečenja.

 

 


Uvjeti korištenja

© fitodetox.eu    |    e-mail: info@fitodetox.eu    |    tel: +385 99 845 9979

Privatnost i sigurnost